IMG_1029
Inspirations Lifestyle Looks

Princess for a day – Feeric Fashion Week Day2

IMG_1014

A doua zi de Feeric Fashion Days de la Sibiu, a avut pregatite pentru spectatori, cum era de asteptat, locatii surprinzatoare si inedite ce se potriveau perfect cu conceptul si viziunea fiecarui designer ce avea sa isi prezinte colectiile.

La orele amiezii, brandul argentinian Ruma Zapatos, a deschis sirul prezentarilor cu o colectie de pantofi extrem de speciala, avand ca atractie principala detalii suflate cu aur alb si roz de 18karate. Prezentarea a avut loc pe pasajul ce leaga strada Mitropoliei de strada Xenopol.

O sa va povestesc mai multe in randul fiecarei prezentari fiindca trebuie sa stiti povestea fiecarei colectii si a designerului in cele ce urmeaza.

Cat despre tinuta mea, Raffaela Moraru a avut grija sa stralucesc si imi place sa cred ca am fost o adevarata printesa la Palatul Brukenthal… mai in gluma, mai in serios.
Dar asta cu siguranta datorita minunatei rochii corai pe care am purtat-o si care pe langa faptul ca m-a facut sa ma simt speciala, a fost si extrem de comoda. Ador rochiile lungi, dar cele asimetrice sunt mereu practice si iti ofera aceeasi eleganta ♥ Voi ce parere aveti?

Tinuta a fost compusa din:
Rochie: Raffaela Moraru 
Geanta: Michael Kors
Incaltaminte: PinkBasis

Photo Credits: Iuliana Cristina Popescu from In the dim light

13668942_1186642231387150_7700683023934893494_o

Urmatoarea prezentare a avut loc la Fabrica Boromir. Va marturisesc ca nu imi imaginam cu o prezentare poate sa se desfasoare intr-o fabrica, insa echipa Feeric Fashion Week cu siguranta dispune de multa imaginatie, fiindca rezultatul a fost spectaculors. Gina Cas si-a prezentat noua colectie denumita ” Ludic”  pentru toamna-iarna fiind realizata in totalitate din neopren.

13730773_1186784781372895_2620880335371603590_o

Seria prezentarilor individuale s-a incheiat la Palatul Brukenthal. Aici dupa cum va spuneam, am realizat si eu pozele insa acum nu este despre mine ci despre cei doi designeri si a lor colectie Tsardom Dada, mai exact a Laviniei Ilies si a lui Sebastian Roncea.
Influentele rusesti au stat la baza crearii acestei colectii, costumul militar si influenta arhitecturii tariste fiind punctele cheie ale inspiratiei celor doi.

page

Iar acum a sosit timpul sa va impartasesc mai multe detalii din cadrul Galei in care au avut loc 4 prezentari de moda. Seara a inceput cu unul din cei mai cunoscuti designeri spanioli Agatha Ruiz de la Prada cu o colectie extrem de colorata, vesela si plina de viata. Apoi Pimpi Smith a incantat si publicul sibian cu minunata sa colectie prezentata si in cadrul Galei de la Alba Iulia.

agatha ruiz de la prada

  Bianca Popp pe care o stiti deja din “Cusca Leilor” a prezentat o noua colectie si in cadrul galei care de asemenea ne-a surprins placut, cum era si de asteptat. Asteptarile au fost mari in urma primei sale colectii prezentate si aceasta a reusit cu siguranta sa ne surprinda si mai mult decat ne astepta.
Seara s-a incheiat cu prezentarea colectiei predominant in negru cu accesorii metalice a designerului Vasilije Kovacev denumita Odyssey dar si cu ceremonia de premiere a ambasadorilor in semn de multumire pentru contributia acestora adusa festivalului.

IMG_0990

IMG_0991

IMG_1006

IMG_1029

IMG_1054

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *