dsc_0959
Lifestyle Looks Travel

Pack your Bags, we are going to Iasi

dsc_0851

Buna fetelor! Astazi am vesti bune pentru voi. Saptamana viitoare ne vedem pe data de 05.10. la Iasi unde Clockhouse by C&A o sa organizeze un eveniment extrem de dragut in singurul magazin CLOCKHOUSE de sine statator din Europa de Est si mai exact cel din Palas Iasi.

Pentru acest eveniment, am decis sa vin cu o propunere de tinuta pentru voi , pe care eu o consider extrem de potrivita pentru drumul pe care il voi parcurge de la Bucuresti la Iasi. Mereu acest gen de tinute trebuie sa fie comfortabile dar in acelasi timp si stylish.

Intreaga tinuta este compusa din piesele vestimentare dar si din accesoriile gasite in zona CLOCKHOUSE by C&A, aceasta fiind submarca C&A ce vine cu piese fresh si young ce se adreseaza tinerilor si studentilor avand un raport calitate-pret extrem de bun.

Iar acum partea cea mai interesanta. Vreti sa castigati un VIP Card in valoare de 2000 RON?

Nimic mai simplu: Mergeti in magazinul CLOCKHOUSE in perioada 6-12 Octombrie din Palas Iasi, va pozati intr-o tinuta desigur sub aceeasi marca si o postati pe Facebook in mod public adaugand hashtag-urile #clockhouse #clockhouse_ro #ca_romania. Acelasi lucru este valabil si pentru cei din Bucuresti care merg in magazinul C&A din Afi Palace Cotroceni si se pozeaza intr-o tinuta CLOCKHOUSE in perioada 13-19 Octombrie.

Desemnarea castigatoarei o sa fie realizata prin tragere la sorti ♥

Sper sa va incante alegerea mea si astept parerile voastre referitoare la alegerea facuta de mine din punct de vedere vestimentar pentru o tinuta de calatorie. Iar daca vreti sa va creati si voi o tinuta inspirata pentru concursul despre care tocmai v-am povestit, partea buna este ca lunar, colectiile sunt actualizate venind in ajutorul vostru cu cele mai noi produse ce se potrivesc perfect noilor tendinte.

Va las mai jos cu alte poze si sper sa aveti o saptamana minunata in continuare! Desigur, abia astept sa ne intalnim la Iasi. Se pare ca este ceva la acest oras care ma atrage spre el si cu siguranta acest lucru nu poate decat sa ma bucure enorm fiind pe lista mea de orase preferate din Romania ♥

Kisses, M ♥

dsc_0966

dsc_0939

dsc_0937

dsc_0914

dsc_0884

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *