IMG_1376
Inspirations

Real vs Fake Shoes + Video

IMG_1368

Hi loves,

Pentru astazi v-am pregatit unΒ  nou clip: Real vs Fake shoes. Este asa cum va puteti imagina si desigur, observa in poza, despre doua perechi de sandale, similare dar totusi diferite atat cand vine vorba de estetica lor dar si de calitate.

Puzzle Sandals, este un model ce se regaseste in colectiile designerului Sergio Rossi, model ce a prins foarte mult si in fabricile din China. Astfel a fost reprodus, multiplicat si adaptat in asa fel incat sa ajunga pe rafturile tuturor magazinelor fie intr-o forma cat mai aproape de original, fie intr-o forma schimbata dar care sa pastreze ideea de la care s-a pornit “Puzzle”.

Este acesta un lucru rau? Oare produsele scumpe au decat numele unui designer cunoscut in spate si atat? Se merita sa investim in produsele de designer in detrimentul celor ieftine si accesibile ce se regasesc pe site-urile din China?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care veti gasi raspunsul urmarind clipul pe care l-am pregatit. Vreau doar sa va mai spun ca opinia finala este valabila doar in acest caz si cu siguranta se poate schimba de la produs la produs. Exista si cazuri concrete insa poate o sa va povestesc mai mult data viitoare.

Astept cu interes parerile voastre, de asemenea sa imi spuneti daca vi se pare util si daca aveti si alte sugestii de clip, le astept cu drag!

O zi superba va doresc,

Kisses, M β™₯

Sandale Sergio Rossi Aurii

Sandale Argintii ( replica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *