fb_cover
Lifestyle

V for Vintage presents you V for DiVersity

foto51

Despre targul V for Vintage stiu de foarte mult timp. Tot de foarte mult timp, acest targ ma leaga si de fondatoarea acestuia Laura Calin si ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acesta sub diferite forme.

De la an la an, a capatat vizibile imbunatatiri, a venit cu designeri noi si in fiecare an s-a bucurat de o campanie si un concept dragut. Pentru anul acesta, campania isi doreste sa promoveze diversitatea in creativitate.

De aici si denumirea V for DiVersity. Mai exact creativitatea nu tine cont de gen, religie, etnie, varsta, orientare sexuala, statut social, nationalitate s.a.m.d. As putea spune ca mesajul transmis este mai mult decat potrivit problemelor si preconceptiilor cu care se confrunta societatea in momentul de fata si ma bucur ca am ocazia sa ma alatur acestei campanii, atat impreuna cu grupul din care fac parte impreuna cu Oana Zidaru si Ana Ularu dar si de restul persoanelor care s-au alaturat, in incercarea de a transmite acest mesaj mai departe catre cat mai multe persoane.

Pe zi ce trece oamenii sunt tot mai rai, individualisti si nu tin cont absolut deloc de cei din jur, ba chiar blamandui pentru alegerile si activitatile lor. Va propun sa fim mai buni, mai intelegatori si sa lasam lucrurile frumoase sa ne uneasca fiindca impreuna suntem mereu mai puternici.

Sper sa ne vedem in numar cat mai mare la targul de pe 12-13 Noiembrie la Grand Hotel du Boulevard la cea de a 17a editie V for Vintage ♥

Va pup si o seara minunata in continuare va doresc ♥

foto55

stire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *