DSC_0260
Beauty

No+vello Experience

DSC_0211

Buna dimineata loves! Astazi nu v-am pregatit o postare cu si despre tinutele mele, ci mai de graba o postare in care va vorbesc despre ten si despre ingrijirea acestuia.

Trebuie sa recunosc ca am tot auzit lumea vorbind despre centrele No+vello si despre satisfactia acestora in urma tratamentelor de care au beneficiat, fapt ce mi-a starnit curiozitatea si am decis sa merg sa vad cu ochii mei, sau mai bine spus sa simt pe pielea mea, ce anume se intampla acolo de este toata lumea atat de multumita.

Zis si facut. Am analizat putin oferta lor si tratamentele pe care le ofera si am ajuns la concluzia ca voi alege 2 tratamente pentru ten: Pro Skin pentru curatare faciala si tratamentul facial LED pentru un ten mai hidratat si ferm.

O data ajunsa la centrul Nomasvello, am trecut peste formalitatile necesare realizarii tratamentelor si entuziasmata dar curioasa in acelasi timp am inceput. Desigur la recomandarea lor, am inceput cu tratamentul Pro Skin. Acesta are ca scot curatarea in profunzime a tenului, eliminare a punctelor negre dar si hidratarea tenului. Desigur in functie de necesitatile fiecareia tratamentul poate capata mici modificari insa rezultatul final este acelasi: un ten curat, eliminarea celulelor moarte si a punctelor negre dupa cum va spuneam.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca in functie de tenul fiecareia, acest tratament nu este neaparat foarte placut sau mai bine zis nu este chiar un tratament spa. Se simte presiunea pe fata si pe zonele mai sensibile ale tenului am simtit o senzatie mai mare de discomfort. Insa, daca aveti tenul curat si doar cu mici imperfectiuni, cu siguranta tratamentul nu o sa fie deloc dureros. Al meu era usor obosit si incarcat dupa Milano unde a trebuit sa stau machiata in fiecare zi de dimineata pana seara si da, recunosc ca intr-o seara am adormit machiata. Dar pur si simplu nu stiu cand mi s-au inchis ochii :))

Trecem mai departe la al doilea tratament, cel LED care actioneaza prin fototerapie ce are ca scop reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si la diminuarea ridurilor si a rosetii pielii, pentru un ten tonifiat, sanatos si fara imperfectiuni. Ceea ce ne dorim toate, nu?

Cu acest tratament aratam de parca as merge in spatiu prin diferite constelatii :)) Desigur, am vazut acest lucru abia la sfarsitul tratamentului cand am vazut pozele realizate.

Radem, glumim, insa cu siguranta, acum si la o saptamana dupa aceste doua tratamente, tenul meu este foarte… fericit as putea spune. Mai exact, punctele negre de pe nas sunt aproape insesizabile, pielea este foarte fina si un lucru in plus, in momentul in care aplic produsele de make-up, acestea arata mult mai bine ♥

Saptamana viitoare am o noua programare!! Ca sa intelegeti cat de multumita am fost si tot pentru Pro Skin fiindca doresc sa am tenul perfect fara impuritati. O sa va tin la curent si cu a doua experienta si ati face bine sa ma urmariti pe Instagram fiindca acolo voi posta in real time!

Sper ca aceasta postare sa va fie utila si sa mergeti cu incredere sa testati si voi. Nu neaparat acest tratament, orice altceva, in functie de necesitatile voastre si apoi sa imi spuneti daca sunteti multumite sau nu. Eu va garantez ca o sa va programati la scurt timp o alta sedinta :))

O zi minunata,

Kisses, M ♥

DSC_0218

DSC_0207

DSC_0237

DSC_0240

DSC_0245

DSC_0251

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *