Atelier Unica_ParkLake
Lifestyle

Women’s Day la ParkLake

Buna dimineata,

                Va scriu asa devreme fiindca programul de astazi este destul de incarcat. Pe langa activitatile din timpul zilei, pe dupa masa voi merge in ParkLake pentru o zi dedicata femeilor. Cei de la ParkLake transforma fiecare zi de joi in Women’s Day. Azi, de exemplu, incepand cu ora 18:30 si pana la 19:30, va avea loc un atelier Unica despre cum sa iti pregatesti corpul pentru vara.

                Pentru cele dintre voi care nu vor putea ajunge astazi in centrul commercial, va pregatesc un live pe pagina personala de Facebook, incepand cu ora 18:30 in care o sa va arat tot ce se intampla. Voi va puteti bucura de acum inainte in fiecare zi de joi de atelierele de lifestyle, fashion, beauty si nutritive din ParkLake, Main Square (la parter).  Aceste ateliere sunt menite sa ne pregateasca pentru vara si vor fi sustinute de specialistii de la revista Unica, de la Green Revolution si Scoala Internationala Bucuresti. Pe langa acestea, cei prezenti se pot bucura de vouchere de reduceri in magazinele partenere.

                Va invit sa ma urmariti pe Facebook, in cazul in care nu o faceti deja fiindca va garantez ca o sa va placa si o sa va doriti sa participati si voi cu prima ocazie ♥

In plus, de luni, 24 aprilie ParkLake a pornit serviciului de transport gratuit pentru toti locuitorii capitalei ce doresc sa viziteze centrul commercial. Veti avea la dispozitie trei rute diferite de curse cu autobuzul, de luni pâna duminica, între orele 10:00 si 22:00. Serviciul de transport are ca puncte de pornire Piata Victoriei, Piata Romana si Lacul Tei. Mai multe detalii despre rutele autobuzelor ParkLake pot fi gasite pe www.parklake.ro.

Eu stau destul de aproape de ParkLake si sincer pot ajunge  pe jos, dar sunt convinsa ca multi dintre voi preferati transportul gratuit oferit de ei, evitand astfel agitatia si nervii din trafic sau schimbarea liniilor de transport in comun.

Pentru cei ce vor decide sa calatoreasca cu autobuzele dedicate, sunt pregatite vouchere de reduceri si in plus, in fiecare zi a saptamanii  veti avea ocazia sa va bucurati de diferite activitati tematice precum:

  1. Luni – Coffee Day: preturile reduse la sortimentele de cafea oferite de partenerii campaniei.
  2. Marti – Movie Day: Popcorn gratuit la achizitionarea unui bilet la film, la Cinema City pentru toti cei care vin cu autobuzele de care va povesteam.
  3. Miercuri – Family Day: vor avea loc ateliere de creatie si piese de teatru pentru copii in intervalul orar 18:00-20:00. In plus parintii care vin la ParkLake cu autobuzele dedicate beneficiaza si de vouchere de reducere la magazinele partenere.
  4. Joi – Women’s Day: V-am povestit deja in mare ce o sa se intample si nu in ultimul rand veti vedea si in live-ul de pe Facebook ♥
  5. Vineri – Community Day: se organizeaza o serie de competitii pentru participantii de toate varstele: Fifa, demonstratii de dans si concerte sustinute de elevii de la Scoala Internationala Bucuresti sunt printre activitatile propuse de centrul comercial.

Nu va mai retin, mai multe detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicatia de mobil ParkLake.

Sper sa fiti alaturi de mine mai tarziu si sa ne distram impreuna, daca nu la ParkLake atunci direct pe facebook ♥

Kisses, M  ♥

ParkLake_Transport gratuit

IMG_0070

IMG_0071

IMG_0080

IMG_0086

IMG_0090

3 Comment

    1. Ma bucur ca ti-a placut! Chiar sunt cateva activitati care ne pot relaxa si desigur la ateliere aflam lucruri noi. In plus, facem si economii ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *