_DSC2394
Inspirations Lifestyle Travel

Trip to Dusseldorf: C&A Showroom, Bloggers, Food & Makeup + Vlog

IMG_7419

Hi loves,

In aceasta seara am decis sa va impartasesc mai multe despre experienta avuta in Dusseldorf, unde am fost pentru prezentarea SS18 C&A. Pe scurt o noapte de cazare si 3 de nedormit, insa cu siguranta a meritat fiindca m-am simtit extraordinar in compania celor cu care am fost si desigur vreau sa ii multumesc lui Emanuel pentru invitatie.

Desi am pornit spre aeroport la ora 3 A.M., va spun sincer ca nu am putut sa dorm nici macar pe avion. Ma simteam super obosita dar entuziasmul era mult prea mare pentru a reusi sa inchid ochii, macar pret de cateva minute. Doar o scurta escala la Varsovia a mai stat in drumul nostru, iar la ora 10 (local) eram deja in Dusselforf, pregatiti sa facem repede check-in-ul si apoi sa descoperim orasul si sa mancam ceva de pranz.

Toata plimbarea, m-am rugat doar sa am o camera cu view, recunosc, acesta este primul lucru pe care il cer cand ajung la orice hotel. Insa de data aceasta m-am abtinut si doar am sperat. Insa cum ” what goes around, comes back around”, camera 1518 a fost a mea. Sa precizez ca am avut etajul 15 din 17 si aveam vedere direct catre centrul orasului? Probabil ati vazut deja asta insa am fost mega incantata ♥

Teoretic, puteam sa ma pun in pat 30 min inainte sa ma pregatesc de eveniment, dar am deci sa continui numararea orelor nedormite si sa stau pe telefon :)) Cu atat mai mult cu cat din 30 min nu inteleg nimic: pana adorm dureaza ceva, atipesc 10 min si acelea panicoase, fiindca ma gandesc sa nu intarzii.

La 16:30 eram deja in lobby, asteptand sa ne grupam pentru a merge la showroom-ul C&A. O experienta minunata si multe persoane cu zambetul pe buze ce asteptau cu nerabdare acelasi lucru: Sa descopeer noile piese perfecte pentru primavara/vara.

Spre finalul serii, desi m-am simtit extrem de bine, tot ce mai vedeam in fata ochilor era patul, justificat as spune.

Iar  a doua zi, cu parere de rau a trebuit sa ne intoarcem inapoi acasa, dar nu inainte de o scurta sesiune de shopping + un pranz delicios.

Iar la final, am dat cu batul in balta si am intarziat 15 min fiindca mi-am dorit si pofteam inca de cand am ajuns sa mananc Bubble Waffle :)) Silly, I know!

Va las cu cateva poze si desigur, va invit sa vedeti si primul meu vlog!!

Kisses, M ♥


IMG_4432

IMG_4431

QEWE8742

UHNB5592

IMG_4430

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *