mos_800x450px
Lifestyle

I have Christmas on my mind + Concurs

image(21)

I have Christmas on my mind? Yes of course ♥

UPDATE: Castigatoarea concursului este Constantin Daniela. Puteti vedea tot procesul de selectie pe Pagina de Facebook: Manuela from Let’s talk about fashion. Felicitari si multumesc tuturor pentru inscriere!

Aceasta este denumirea Campaniei de Craciun ce se desfasoara anul acesta in Promenada Mall. Fiindca tuturor ne place sa ii surprindem pe cei dragi cu cadouri deosebite si sa le aducem zambetul pe buze, Promenada rasplateste aceste fapte frumoase pe masura.

De ce spun asta? Mecanismul campaniei este foarte simplu: pentru cumparaturi cumulate in valoare de 1000 lei, veti primi un voucher de 100 lei pe care sa il utilizati in magazinele partenere: Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si H&M. Cum spuneam, cumperi cadouri si esti rasplatit!

Gasiti intregul regulament: AICI

Si fiindca surprizele nu se incheie aici, am facut o super echipa cu Promenada Mall in pragul Sarbatorilor. Cum Mos Craciun exista, sper ca nu aveati indoieli, ne-a lasat un voucher in valoare de 1000 lei pe care sa il oferim unuia dintre voi si pe care il veti putea utiliza in magazinele mentionate anterior.

Pentru a putea participa la concurs, va invit pe pagina mea de Facebook: Manuela from “Let’s talk about fashion” ( puteti accesa link-ul concursului direct AICI). Imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti ce anume aveti in plan sa daruiti celor dragi de Sarbatori, iar la sfarsitul concursului ( pe 19.12.2017) vom alege pe cine o sa viziteze Mosul inainte de seara magica. Nu de alta, dar cu siguranta veti dori sa va bucurati de voucher inainte si sa puneti toate cumparaturile sub brad.

In plus, nu mai incape indoiala, castigatorul/castigatoarea cu siguranta a fost cuminte tot anul 😀

Sper ca v-am facut ziua mai frumoasa si va doresc tuturor mult success!

O seara frumoasa!

Kisses, M ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *