IMG_2307-2
Inspirations Lifestyle

Christmas Bloggers Family

IMG_2065-2

Hi loves,

In pragul Sarbatorilor, ne-am gandit ( eu, impreuna cu alte bloggerite) sa facem un shooting tematic in pijamale. Da, ati citit bine! Am ales sa fim comode si sa purtam pijamale pentru a ne bucura de aceste clipe petrecute impreuna, dupa un an plin de tocuri inalte si tinute sofisticate. Pe scurt, sa va aratam si alta latura a noastra, in care nu mai studiem fiecare piesa vestimentara, nu mai cautam accesoriile perfecte si nu mai pierdem o vesnicie pentru a iesi din casa.

In plus, am vrut sa aratam si faptul ca in aceasta industrie glam, rautatea si invidia nu isi au rostul. Nu suntem impreuna doar pentru a face niste poze reusite, suntem impreuna pentru a ne sustine, pentru a ne fi alaturi in momentele nu tocmai frumoase si nu in ultimul rand pentru a ne distra copios impreuna, cum a fost si in cazul sedintei foto. Desi suntem diferite, la finalul zilei impartasim aceleasi pasiuni, petrecem mult timp impreuna fara a ne gandi neaparat la acest lucru ( evenimente, proiecte, deplasari) si in egala masura ne ajutam reciproc.

Printre pozele acestei postari, le veti vedea pe cele mai fantastice, mirobolante si nebune…. bloggerite pe care le cunosc! Nici nu mai conteaza cand ati intrat in viata mea, mai devreme sau mai recent, ma bucur ca am ocazia sa petrec timpul cu voi, sa va cunosc si sa stiu ca oricand am nevoie de ajutor, sunteti alaturi de mine. A se nota: am alimentat la benzinarie si nu aveam bani la mine, am fost trista si m-ati ascultat repetand aceleasi lucruri la nesfarsit pret de cateva ore, am avut nevoie de poze, ati fost si fotograf, am petrecut impreuna si la 4 dimineata stateam in fata casei ascultand ” Vine politia, si-mi ia toata marfaaaa”, am batut tara in lung si in lat impreuna, am fost Indiana Jones si lista poate continua mult de acum inainte!

Un simplu Multumesc!! I love you girls: Deea Codrea, Carmen Negoita, Sandra Stoicovici, Luana Codreanu, Lavinia Ioana, Aicha Nicole.

Iar voua, tuturor, vreau sa va multumesc ca va lauti din timp pentru a imi scrie, pentru a citi toate postarile si pentru a va implica activ in tot ceea ce fac. Apreciez extrem de mult ce faceti, fiindca desi suna usor cliseic, fara voi nu as fi ajuns aici. De aceea vreau sa va impart in continuare numai lucruri frumoase si pozitive, sa va ofer zabete si cadouri, pentru simplul fapt ca va sunt recunoscatoare ♥

Va multumesc tare mult si nu uitati sa va bucurati de Magia Sarbatorilor! Fiti alaturi de cei dragi, iubiti, radeti, mancati si pregatiti-va pentru noul an, o sa fie Fabulos!!

Multumiri Labyrinthe Paris & Lilebuba pentru locatie si photo corner ♥

Last but not least, aceste poze minunate sunt realizate de The one and only Iuliana Popescu

Kisses, M ♥

IMG_2103-2

IMG_2123-3

IMG_2482-2

IMG_2493-3

IMG_2476-2

IMG_2137-3

 

IMG_2192-2

IMG_2227-3

IMG_2200-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *