image_12
Looks

Be your own superhero

Processed with VSCO with t1 preset

Hi loves,

“Say YES to the superhero season”, este campania promovata de Tom Tailor toamna aceasta. Imi place ideea si mai mult decat atat, imi place ca acest supererou urban poarta fusta.

Desigur, ati putea spune ca nu exista asa ceva si ca eroii sunt personaje fictive. Cu toate acestea, suntem autorii propriei povesti. Cu putin curaj, optimism si o stare buna de spirit, putem atrage lucruri frumoase in viata noastra. In egala masura, nu ar trebui sa uitam de cei din jur si sa realizam ca fiecare gest sau cuvant spus, ii putem afecta intr-un mod pozitiv sau negativ.

Dar cand exista atata rautate in jur, eu va propun sa fim mai buni si sa aducem zambetul pe buze tuturor celor pe care ii intalnim. Si in acest context, vreau sa va pun o intrebare: Ati zambit vreodata unui om necunoscut? Daca raspunsul este “DA”, ati observat ca, involuntar, de cele mai multe ori, a zambit inapoi?

Ei bine, asta pentru mine, acesta este un bun exemplu de cum puteti sa fiti supereroii prorpiei vieti si a celor din jur. Este ceva infim, insa cu siguranta, acel zambet poate sa insemne mult.

Un alt motto al campaniei Tom Tailor este: ” Let courage and joy shape your life”. ATAT! Cred ca nu mai am nimic de adaugat.

Eu personal, am ales sa port acea fusta de care va spuneam mai devreme. Poate noi femeile suntem mai sensibile si cred ca tot noi, putem aduce mai multa bunatate. Mi-am pus si “mantia” sub forma de esarfa si am pornit la drum cu zambetul pe buze, asa cum v-am obisnuit pentru ca un proverb romanesc spune “Bine faci, Bine gasesti”. Pe scurt, o atitudine pozitiva, o sa atraga de la sine multe lucruri bune in viata noastra si a celor pe care ii intalnim la fiecare pas, in acest parcurs anevoios, cu bune si rele. Important este ca lucrurile mai putin placute sa nu ne schimbe si sa ne abata de la drumul nostru.

Va doresc o zi superba si va provoc ca astazi, sa zambiti unui necunoscut. Daca nu aveti curaj, incercati macar sa zambiti mai mult si sa va bucurati de lucrurile marunte precum pauza de cafea, incercati sa savurati aroma si timpul pe care il aveti doar pentru voi, dusul de dimineata, usor racoritor dar imbietor, aerul de toamna ce a invaluit orasul sau pur si simplu de drumul spre casa, fara sa aveti alte griji. Este timp pentru toate, insa nu uitati sa va acordati si voua timp.

Kisses, M ♥

image_4

image_8

image_6

image_13

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *