DSC_2952
Inspirations Looks

Glamour Street Fashion Show

image_2

Glamour Street Fashion Show.

Un nou an, o noua editie plina de fete creative si pline de inspiratie. Eu asa as numi acest concurs in care fiecare concurenta incearca sa convinga atat cititoarele cat si juriul ca tinuta lor este demna de aprecierile celor din jur fiindca pana la urma vorbim despre street style, iar oamenii ce ne inconjoara sunt adevaratii critici.

Desigur, multe poate veti spune ca gusturile nu se discuta si asa este. Insa mereu exista anumite aspecte asupra carora putem aduce imbunatatiri si aici nu ma puteti contrazice. Orice sfat sau critica primita, trebuie mereu vazuta cu pozitivitate si de asemenea sa incercam sa vedem ce anume am gresit si ce imbunatatiri putem aduce, atata timp cat acestea sunt constructive.

Daca in editia trecuta am ocupat un onorant loc 16 din 100 de fete, anul acesta am planuri mari. Insa pentru a reusi am nevoie de ajutorul si sustinerea voastra. Concursul a inceput iar voturile voastre conteaza. Pentru a ma ajuta sa ocup un loc cat mai bun, am nevoie de votul vostru si o puteti face chiar AICI.

Sper ca tinuta mea sa nu va dezamageasca si sa fie pe gustul vostru.

Va multumesc frumos celor care sunteti mereu alaturi de mine si fingers crossed pentru marea finala ♥

      Tinuta este compusa din:

image

image_1

image_3

DSC_3026

DSC_3028

DSC_3033

DSC_3061

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *