DSC_1008
Looks

Funky Winter with Funky Buddha

dsc_0945

Stiti momentele acelea cand afara este foarte frig si tot ce va doriti este sa adaugati cat mai multe straturi de haine pe voi pentru un minim de confort? Bine, cand spun confort, ma refer doar la cel dat de caldura de care va bucurati pentru ca in 20 de straturi de haine cu siguranta lucrurile nu mai stau la fel ca atunci cand purtam ceva lejer care ne ofera libertatea de miscare.

Dar revenind la prima intrebare, daca raspunsul vostru este “Da”, al meu o sa fie “Nu”. Sincer va spun, nu cred ca exista iarna in care nu am spus: “Imi este foarte frig”, ” Am degerat”, “Daca ma imbracam mai bineeee…”

Sincera sa fiu, nu imi place sa ma imbrac gros. Sa fiu mai directa, detest frigul si detest hainele groase pe care dureaza probabil 15 min numai sa le dau jos. Asociez aceasta activitate cu o alta pe care o detest: curatatul cepei… numai ea poate avea mai multe straturi ca mine.

Asa s-a intamplat si cu aceasta tinuta alcatuita in totalitate din produsele gasite in magazinul Funky Buddha din Baneasa Shopping City. Capa, puloverul, pantalonii e piele, geanta, incaltamintea…. chiar toate se regasesc in acest minunat magazin care va intampina cu un vibe cool si haine pe masura. Sincera sa fiu, stati linistiti, gasiti si geci, paltoane plus multe alte haine groase, potrivite fiecareia, asa cum si eu am reusit sa imi gasesc outfitul perfect in nu mai putin de 5 minute…. Daca nu va vine sa credeti, am martori :))

Magazinul este nou, asa ca sa nu va fie de mirare daca nu ati auzit pana acum de el. Sanse mai multe aveti sa il stiti din afara fiindca il puteti gasi in Spania, Germania, Cipru, Grecia si Olanda, iar la noi s-a deschis undeva prin luna Noiembrie.

Sper sa va placa si daca ati ramas in urma cu o parte din cadouri, va sugerez sa dati o fuga pana la acest magazin fiindca au destul de multe lucruri interesante, atat de dama cat si de barbati, iar preturile sunt super accesibile. ♥

 

Acum o sa va las. Daca pana acum am fost tot pe fuga, e timpul sa intru si eu in febra Sarbatorilor si sa ma pregatesc cum se cuvine ♥ Insa fiti pe faza ca mai am cateva lucruri sa va arat, inca nu imi iau “concediu” :)).

Va doresc o zi minunata!

Kisses, M ♥

DSC_0949

dsc_0961

dsc_0969

dsc_0979

dsc_0981

dsc_0984

dsc_0988

dsc_0998

dsc_1002

dsc_1007

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *