image_3
Looks

Open you heart and let’s see what 2018 will bring

image_4

Hi loves ♥

In primul rand incep prin a va ura un an nou plin de magie si impliniri!

Cu siguranta nu suntem cei mai mari fani cand vine vorba de necunoscut, insa 2018, ca fiecare inceput de an, asta reprezinta. O necunoscuta, pe care o vom descoperi treptat cu bune si cu rele, dar care ne ajuta sa ne dezvoltam, sa devenim mai puternici si in egala masura ne face de fiecare data sa muncim mai mult pentru lucrurile pe care ni le dorim.

Nu sunt cea mai mare fana cand vine vorba de rezolutii pe noul an, dar sunt o visatoare si imi doresc sa iau fiecare dorinta pe care o am, sa ma dau peste cap de cate ori este nevoie, ca in final sa o indeplinesc. Imi place sa iau lucrurile treptat, sa nu ma abat de la drumul meu si desigur sa stiu ca atunci cand nu mai pot, exista mereu inca un gram de putere si speranta care ma pot face sa castig. Iar aici, nu ma refer la lucrul pentru care am muncit si pe care mi-l doresc, ci la lupta interioara pe care toti o ducem in fiecare zi si care de cele mai multe ori este motivul anumitor esecuri din viata noastra.

De mica, am invatat un lucru: Niciodata sa nu spun ” Nu mai pot” si ” Nu se poate”. O gandire negativa, nu este de cele mai multe ori constructiva si mai important decat orice altceva, ne limiteaza, fiind astfel incapabili de a realiza ce ne dorim la adevaratul potential si de a ne depasi barierele pe care ni le impunem singuri.

Nu obisnuiesc sa dau lectii de viata, sfaturi sau sa imi dau cu parerea cand vine vorba de viata altor persoane. Dar imi place sa cred ca pot sa impart gandurile mele cu voi, care sper sa va inspire si care vor reusi sa scoata la iveala ce aveti mai bun. Desi imi contrazic primele propozitii din aceasta postare, poate ca de fapt, imi doresc ca in noul an sa fiu un om mai bun.

Chiar cred in karma si in expresia “Bine faci, bine gasesti”, insa cu siguranta, aceste lucruri bune trebuiesc facute din suflet si cu un zambet sincer pe fata.

Nu vreau sa va mai retin, sper doar sa va bucurati de inca un an din viata voastra si sa va aduca exact ce va doriti. Nu uitati sa transmiteti o stare de bine celor din jur si sa zambiti. Reactia lor o sa va surprinda si o sa va ofere o stare de bine!

Kisses, M ♥

I was wearing:

Coat: VipShop

Pants: Bershka similar Here

Sneakers: Fenty x Puma

Bag: Reserved

Old Hat: Similar Here

Fluffy White Wrap: Similar Here


image(1)

image_2(1)

image_2

image_3(1)

image(2)

image

image_4(1)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *