image_5
Beauty

Conturarea sprancenelor in 3 pasi

image(1)

Hi loves,

Astazi m-am decis sa va arat pas cu pas, cum imi conturez sprancenele. Cumva, poza de before (cea de sus) a iesit mai bine decat in realitate :)) In sensul ca golurile pe care le am sunt mult mai accentuate si din punct de vedere al formei, sunt destul de asimetrice.

Mai mult, stiu ca nu sunt pensate. Din Februarie, am decis sa iau o pauza si sa le las sa creasca. Pentru a le ajuta sa creasca, am inceput sa folosesc serul pentru sprancene de la Bonilash. Recunosc, il testez pentru prima data si sper sa functioneze, macar putin.

Dar nu vreau sa va mai tin de vorba si va voi arata pas cu pas,  ce produse folosesc pentru a le face sa para mai dese si desigur sa acopar acele goluri de care va vorbeam mai devreme.

Pasul 1.

  • Dupa ce am pieptanat sprancenele trec la primul produs: KA BROW! de la Benefit in nuanta 3. Pentru o forma cat mai simetrica, trasez doar conturul, urmand ca apoi sa umplu spatiul.
  • Produsul beneficiaza de propria pensula, insa personal, am ales sa folosesc o pensula mai mare, tot pentru stilizarea sprancenelor de la Benefit.
  • Un lucru foarte important: niciodata nu folosesc acest produs pe toata suprafata sprancenelor. Il aplic mai mult spre exterior, lansand partea interioara pentru un produs mai light cu acoperire mai mica.
  • Nu aplic o cantitate foarte mare de produs.

image_1(1)

image_2(1)

Pasul 2.

  •  Pentru a completa suprafara neconturata, trec la urmatorul produs: Goof Proof Brow Pencil, tot in nuanta 3. Este un creion cu varf retractabil si cu o perie pentru sprancene la capatul opus.
  • In functie de cat de tare apasati in momentul aplicarii, o sa vedeti ca intensitatea produsului se schimba.
  • Il aplic prin trasarea unor linii, de jos in sus, incercand astfel sa imit firele de par. Dupa, le pieptan inca o data si astfel forma realizata initial o sa se schimbe putin.
  • imi doresc ca aceasta portiune de spranceana sa fie mai deschisa la culoare.

image_5

Pasul 3.

  • Ultimul pas fixeaza sprancenele si le ofera volum.
  • Pentru a capata acest aspect folosesc rimelul pentru sprancene: Gimme Brow in nuanta 3.
  • Ca sa va fie mai usor, va recomand sa curatati excesul de produs inaintea aplicarii, altfel o sa fie foarte incarcate.

image_1

Sper sa va fie utile informatiile. Desigur, tehnica mea nu este neaparat cea mai buna, stiu ca mai am de lucrat pentru a contura sprancenele perfecte. Insa, aceste produse, pe forma destul de problematica a sprancenelor mele, consider ca sunt destul de utile ♥

Un singur sfat mai am pentru voi: Incercati sa va alegeti produse intr-o nuanta mai deschisa decat culoarea parului daca acesta din urma este inchis la culoare. Daca veti opta pentru culori inchise si conturati sprancenele prea mult, o sa va inaspriti trasaturile.

Last but not least, este putin pe langa subiect, vreau sa va mai spun de noile reduceri de pe SHOPBOP. Aveti parte de 25% reducere la o selectie destul de mare de produse. Daca aveti rabdare, puteti gasi produse reduse cu pana la 75%. Foarte important, in momentul in care plasati comanda sa introduceti codul “SOEXTRA“, astfel veti vedea ca valoarea produsului o sa scada cu procentul mentionat anterior (25%).

Eu inainte sa va pregatesc postarea, am plasat comanda si recunosc, abia astept sa ajunga la mine o noua pereche de ochelari ♥ Este prima pereche de ochelari Linda Farrow Luxe pe care o comand si pe langa reducerea de 50% de care dispunea, exact cum va spuneam, la check-out am aplicat si codul pentru a beneficia de inca 25% reducere. Quite a deal!!!

Va las poza cu mai multe detalii si pentru a accesa sectiunea de reduceri, puteti da click direct pe poza ♥

Kisses, M ♥

image002(1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *