image_2
Inspirations Lifestyle Looks

1 Iunie – Ziua tuturor copiilor, mari si mici

image

Hi loves,

Desi oficial, astazi este o zi libera, eu sunt tot pe fuga. Cu toate acestea, nu am putut sa nu imi aloc putin timp pentru blog si pentru o noua postare, as spune, de suflet. Daca ma urmariti deja de ceva timp, stiti ca imi place sa transmit o stare de bine, bucurie si desi viata nu este tot timpul roz, prefer sa nu va impovarez cu problemele mele, fiind in egala masura constienta ca fiecare isi poarta crucea si cand decidam sa evadam, nu vrem sa vedem si auzim povesti triste.

So, astazi vreau sa va aduc zambetul pe buze si sa va reamintesc cat de important este sa ramanem copii in suflet si sa ne bucuram de fiecare moment fiindca timpul trece si eu cel putin, nu imi doresc sa imbatranesc urat si cum spuneam, vreau sa transmit doar o stare de bine si pe cat posibil sa ii ajut pe cei din jurul meu. Suna putin dramatic, dar sunt foarte multe vorbe din popor care ne sugereaza asta: ” Ce semeni aia culegi”, “Bine faci, bine gasesti”, ” A fi mare, nu-i mirare, A fi om, e lucru mare”, “O mana spala pe alta si amandoua obrazul”, “Corb la corb nu scoate ochii” si lista poate continua mult si bine.

Observ ca din ce in ce mai des, oamenilor le vine natural si mai usor sa fie rai sau sa faca rau. Dar cred ca cei ce isi doresc cu adevarat pot schimba acest lucru, daca dorinta vine din suflet ♥

Nu va mai retin, vreau doar sa va bucurati de aceasta zi minunata si de restul ce vor urma cu aceeasi voie buna si inca o data, nu uitati sa va ingrijiti interiorul cu aceeasi stradanie cum va ingrijiti si aspectul de la exterior.

Kisses, M ♥

I was wearing:

Pink Blazer: Similar Here & Here

White Pants: C&A

Marc Jacobs Bag

Giuseppe Zanotti Sneakers

image_1

image_3(1)

image_3

image_5(1)

image_8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *