IMG_0316
Uncategorized

Sales Time

IMG_0222

Hi loves,

Astazi m-am gandit sa va spun o mica poveste. Locul in care am facut aceste poze, este un loc de suflet pentru mine. Realist vorbind, cred ca au trecut 20 de ani de cand nu am mai calcat in Lacul/Delta Vacaresti. Suna socant, dar da, cu aproximatie, atatia ani au trecut.

De ce? Ei bine, mica fiind, imi amintesc cand mergeam cu tata si cu fratele meu in Delta! Motivul? Tata incerca sa pescuiasca ceva, insa imi amintesc ca cel mai mult prindea broaste iar eu cu fratele meu ne amplasam tacticos un cort, chiar daca durata vizitei era de cateva ore si cu drag imi amintesc ca mama ne pregatea de acasa gogosi cu zahar pentru a ne da la pachet ♥ Este o amintire draga mie si doar lipitorile de pe noi umbresc putin din farmecul momentelor pentrecute cu ai mei! Acum ca stau si ma gandesc mai bine, inteleg perfect de ce mama nu prea venea cu noi :)))

Cumva, dupa atatia ani, am reusit sa ma intorc in acest loc pentru a poza aceasta tinuta. Atat topul cat si pantalonii le puteti gasi la Tom Tailor ( cred ca este putin cam evident ca sunt din acelasi magazin) si cea mai interesanta parte, este ca le gasiti la reduceri. Pe langa acest set, gasiti si multe alte produse extrem de dragute si preturile sunt mega atractive. Va invit si pe voi sa mergeti intr-unul din magazinele lor si va garantez ca sigur va gasiti ceva!

Acum sunt curioasa, voi aveti un loc al vostru, de suflet, la care va ganditi si care va aminteste de clipele frumoase petrecute in copilarie?

Kisses, M ♥

IMG_0255

IMG_0290

IMG_0314

IMG_0404

IMG_0441

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *